Dusty Pink

Fått frågor om klänningen på tidigare inlägg, kommer från ingen mindre än ett av mina absoluta danska favoritmärken, nämligen Baum Und Pfertgarden. Ni har säkert inte missat att jag är helt insnöad på rosa toner, och efter ha kikat på kommande SS-kollektioner kan jag gladeligen berätta att det håller i sig.

Den här klänningen var resan favoritplagg, i den +30 graders värmen var det en utmaning att hitta något passande att ha på sig. Men Baum leverera alltid, älskar den klassiska silhuetten på ovandelen medan nederdelen är lekfull och härlig.

Klänningen kommer ut i butik inom kort och skorna hittar ni här.

Some of you have been asking about the dress in the previous post, it’s from Baum Und Pfergarden, which is one of my all-time favourite Danish brands. Surely, you haven’t missed that I am so into pink hues lately, after viewing upcoming SS-collections I am happy to inform you that the pink is here to stay a little longer.

During my New York trip, this dress has been my favourite, it’s challenge to get dressed in the +30 celcius degrees heatwave. But Baum always delivers, what I love about this piece is classic silhouette on the upper body whereas the lower part is playful and cool – my kind of contrast. 

Dress will be out for sale shortly, sneakers can be found here.

 

 

blogstats trackingpixel
2 Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title