News Alert!

sara-che-isabella-idberg-puma-x-rihanna-fenty-camouflage-sneakers

Dress Isabella Idberg, Rihanna X Puma Sneakers, Zara Bag, Woss Store Sunglasses

 

Som jag nämnde i början av månaden, September kommer med förändringar och jag är så glad att äntligen introducera er till det nya formatet. Som ni kan se har bloggen ett nytt utseende, detta beror på att jag nu är en av Tailsweeps influencers som är nordens störta och ledande kanal inom bloggar och sociala medier.

Med detta så kommer ni få mer regelbundna uppdateringar om allt från daglig inspiration, mode, skönhet, (massa) mat, dagliga händelser och givetvis mina resor. På tal om resor så åker jag iväg redan nästa vecka, ännu en cliffhanger men jag får tyvärr inte berätta mer än att det kommer bli galet.

En annan stor förändring är att jag kommer skriva på svenska och engelska, ni som har följt med ett tag vet att jag endast  skrivit på engelska. Jag vet inte om ni känner att det är en förändring i sig men för mig är det en omställning. Jag är så otroligt taggad och efter New York resan är jag fylld med energi och inspiration att dela med mig till er. Och med det sagt, vill jag hälsa er alla varm välkomna till ett nytt kapitel!

 


 

As I mentioned in the beginning of the month, September comes with changes, which is why I am so happy to finally introduce you to this new format. As you can see, the blog has a new look, due to joining the Tailsweep family who is  biggest and leading channel in blogs and social media channels in the Nordics. 

That being said, from now on you will get more frequent updates on topics such as daily inspiration, fashion, beauty, (tons of) food, daily events and of course my travels. Speaking of travels, next week I’m going on very exciting trip – sorry for the cliffhanger you guys but I am not allowed to tell you more for now. But I promise that its going to be good. 

And finally, from now on I will also be writing in Swedish. For those who have been following me for a while know that I’ve only been writing in english – not sure you guys see it as a big change but it’s defiantly for me. I am so excited and especially filled with new energy from my New York trip, happy to be able to channelise it here and share it with you all. That being said, I want to welcome you all to a new chapter!

 

 

 

blogstats trackingpixel
3 Comments
 • Natali
  Svara
  september 23, 2016

  These are all fantastic news! Congrats on joining Tailsweep and for starting to write in Swedish too! Here’s a cheer to all the new, amazing things waiting for you!

  https://lartoffashion.com/visit-helsinki-boulevard-social-2/

  • september 26, 2016

   Thank you so much Natali! Here’s to the all new ;) xx

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title