Zalando Interview SFW

 

 

Stockholm Fashion Week avslutades med Zalando’s trendvisning på Berns där vi fick ta del av höstens trender. Tycker det är extra kul att Zalando ligger i framkant med att vara den första webbshoppen som riggar upp en proffsig visning under modeveckan, speciellt nu när branschen befinner sig i stor övergångsperiod.

Efter visningen blev jag intervjuad av min fina vän Linda, som gjorde ett kanonjobb! Klippet ser ni ovan, vad tycker ni on trenden? Något ni kommer satsa på i höst?

 


 

Zalando wrapped up Stockholm Fashion Week last month where they showcased the seasons trends. I think its great how Zalando is on the forefront with being the first web shop as rigs up a professional display according to the fashion week, especially now when the industry is in custody transitional period.

My friend Linda interviewed me after the show, like a pro!  Check out the result above, what do you think about the trend? Is it something you’re going for this fall?

 

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title