Scotch & Soda NYFW

sara-che-new-york-fashion-week-scotch-and-soda-ss17-presentationsara-che-new-york-fashion-week-scotch-and-soda-ss17-presentation
untitled-7889untitled-7879sara-che-new-york-fashion-week-scotch-and-soda-ss17-presentationuntitled-7893untitled-7866sara-che-new-york-fashion-week-scotch-and-soda-ss17-presentation

 

Hej på er! Och hej från sjukstugan, har åkt på en riktig förkylning och timingen kunde inte vara sämre. Inte för att det någonsin känns som att det är läge att bli sjuk, men jag åker utomlands på torsdag och vill absolut inte vara sjuk. Har försökt att vila, men nu börjar rastlösheten kicka igång på riktigt.

För ett par år sedan fick jag upp ögonen för det Holländska märket Scotch & Soda, allt började med en  en svartvit faux pälsjacka och sedan dess har jag hållit ett öga på deras kollektioner. Denna gång fick jag ta en nära titt då dem visade nästa säsongs kollektion i en vacker kyrka under New Yorks modevecka. Älskar när visningar är genomtänkta men en härlig location, musik osv för att höja upplevelsen av kläderna och denna presentation var just det. Titta bara på vattnet och näckrosbladen som modellerna fick sitta/stå på, riktigt snyggt! Och kollektionen i sig var superfin, hittade flera plagg som jag känner kommer passa min vår och sommargarderob fint. Nu: fortsätta kurera!

 


 

Hey you guys! And hello from the sickbed, yes I’ve  come down with a cold and the timing couldn’t be worse. Not that it’s ever the right time to get sick but I’m going abroad on Thursday and need to get well ASAP. Trying to rest up, but it only makes me more restless.

A few years ago, I stumbled upon the Dutch brand Scotch & Soda, it began with a black and white faux jacket and ever since I have been following them for far. This time, I got the opportunity to take a closer look on their next collection in a beautiful church during New York Fashion Week. I just love when a show is properly conceptualised, from the choice of venue, music and so on to tighten the experience of the collection and this presentation did just that. Just look at the water and the beautiful lily pads where the models where sitting/standing on, really nice! The collection itself was very nice, found several pieces that I know will fit my spring and summer wardrobe nicely. Now: kick this cold to the curb!

 

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title