Cafe Henri

Sara-Che-new-York-cafe-HenriSara-Che-new-York-cafe-HenriSara-Che-new-York-cafe-HenriSara-Che-new-York-cafe-Henri

Champion Top (Men), Baum Und Pfertgarden Pants, Urban Outfitters Bag, H&M Sneakers

 

Om det finns ett mål jag skulle kunna äta tre gånger om dagen, utan problem så måste det vara frukost. Jag är den som kan se fram emot morgonen bara för att jag vet att jag ska få äta något härligt, eller stalka matkonton på Instagram i timmar. Som jag nämnde tidigare så kommer jag bjuda på mer mattips än innan och först ut är denna färgglada plats i New York som kammar hem resans godast avokadomacka. Ingrediensen som gjorde mackan är gurkmeja, japp, oväntat. Men den kombinationen var magisk! Förutom den härliga maten så kammande inredningen hem flera poäng, mysig, färgglad plus utställningar av konst som pryder väggarna. Ett unikt ställe där mat, inredning och konst möts.

 


 

If there’s a meal I could eat three times a day, then it has to be breakfast. I’m one of those people who can look forward to the next morning just because I know I’m going to to eat a good breakfast or stalk food accounts on Instagram for hours. As mentioned before, I’m going to share more tips on hotspots and food from now on and first out is this colourful place in Lowert East New York. As a matter of fact, it was the best avocado toast of the trip. The ingredient that made it amazing was turmeric, the combination of the tastes was amazing and unexpected. Besides from the food, the interior decor scored some points too. It was cosy, colourful and I loved the art exhibition on the walls. Such a unique spot where food, interior decor and art is perfectly combined. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel
2 Comments
 • Natali
  Svara
  september 28, 2016

  Looks like a spot which I might like! I’ll def. visit it next time I’m in the Big Apple! :)

  http://lartoffashion.com

  • september 29, 2016

   You’d love it! No doubt, and when you’ve been there I wanna hear all about it :) xx

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title