My Home – Bedroom

sara-cue-bedroom-interior-ceannis-h&m-himlasara-che-bedroom-interior-ceannis-h&m-himlasara-che-bedroom-interior-ceannis-h&m-himlasara-che-bedroom-interior-ceannis-h&m-himla

 

Nu när hösten är här passar jag på göra om lite i hemmet. Eftersom jag älskar kuddar och plädar så jag har adderat istället göra om helt, tycker det är så mysigt att få bädda ner sig i en säng fylld med kuddar och härliga material och färger. Eftersom jag har vart sjuk dem senaste dagarna så har jag verkligen passat på och njuta av att få ligga här, i den mån det går att njuta när man är sjuk (haha!). Valet av färg blev en svart härlig kudde och en i lila, samt en vit och lila pläd – allt från svenska märket Ceannis som gör helt magisk heminredning. Den vita flärden har jag kollat in bra länge så nu blir jag så glad varje gång jag kommer in i sovrummet, hur fin är strukturen men dem runda formerna? Dem små kuddarna inhandlades för inte så länge sedan heller och kommer från H&M Home.

Och precis som mode, så tycker jag det är härligt att blanda olika texturer och material, blanda färger tills jag hittar en skön balans och få till något som känns mer personligt än bara en renodlad stil. Vad tycker ni?

 


 

Now when fall has arrived I’ve taken the time to rearrange my home decor. Since I love a bed filled with pillows and blankets, I decided to add som pieces instead of re-arranging the whole situation. Due to feeling under the weather the past days I have tried to enjoy the fact that I can just lie here and rest up, that is enjoy as much as one possibly can when being sick (haha!). This time I decided to go for a purple and black fuzzy pillow, and a white and purple bread spread – all from the Swedish brand Ceannis who makes the most amazing home textile pieces. I have been eyeballing the white textured bread spread for the longest time, brings me so much joy every time I step into the bedroom. I just love the texture with the round shapes, don’t you? The smaller white pillows are from H&M Home, picked them up not long ago.

I prefer to mix and match, colours and textures to create a personal style just instead of a specify style – just like fashion. What do you think?

 

Currently Craving

[show_shopthepost_widget id=”1972979″]

 

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title