After Scotch & Soda Presentation

untitled-7910sara-che-scotch-and-soda-baum-und-pfertgarden-skirt-commes-des-garcon-play-t-shirt-paper-plastic-bag-le-spec-sunglasses-no-claim-sneakers-zalandosara-che-scotch-and-soda-baum-und-pfertgarden-skirt-commes-des-garcon-play-t-shirt-paper-plastic-bag-le-spec-sunglasses-no-claim-sneakers-zalando

Commes Des Garcon T-Shirt, Baum Und Pferdgarten Skirt, Commes Des Garcon Bag, No Claim Sneakers via Zalando

Några bilder från efter Scotch & Soda presentation under New York Fashion Week, som ni kan se var det en galen presentation. Street-style har med åren fått stor roll under modeveckorna, somliga menar att den nästan är lika viktig som själva visningarna, något som skulle ratas med en gång för några år sedan. Förra veckans snackis i modevärlden handlar om hur bloggarna har tagit plats i den här branschen, jag tycker det är bra att ämnet äntligen luftas offentligt eftersom det har pågått länge nog bakom ridåerna. 

Ja, det är inte ett nytt ämne. Men saker och ting förändras och på grund av ökningen av profiler på sociala medier har lett till att några redaktörer från stora modetidningar att yttra sig officiellt. Jag kan tycka att det är bra att dessa ämnen diskuteras officiellt så dessa profiler kan få berätta sin del. För om ni tittar på dessa två olika sidor, så finns det en del likheter. Både moderedaktörer och bloggare blir klädda av stora modehus till deras visningar. Varför? Jo för att vi, läsare vänder oss till olika profiler för inspiration, inspiration som leder till köp. Enkel marknadsföring, men jag tycker det är viktigt att man rannsakar sig själv först innan man börjar peka fingret mot andra. Det är ansvarslöst. Men redaktörer får inte skit för att dem måste prioritera varumärken som annonserar i deras tidningar. I slutet av dagen är detta en business, så varför inte se på saken för vad den faktiskt är istället för att måla ut människor som är så drivna att att dem hittar andra vägar att gå för att nå sina mål?

Med detta sagt, skulle denna look vara min sommar uniform – det vill säga om sommaren var inte över. Haha! Nej men allvarligt, kjolen kommer från favoritdanskarna Baum und Pfertgarden fantastiska och kan bäras på så många olika sätt. På grund av den otroliga New York värmen parade jag ihop den med Commes Des Garcon, väskan kommer även från det fantastiska modehuset. Vad jag älskar om varumärket är hur hon lyckas alltid skapa kollektioner som är som är så rätt i tiden, enkla men samtidigt tuffa. Och om Le Spec solglasögon är inte edgy, jag vet inte vad som är – en av mina all time favoriter.

  

 

 

Here’s a few shots from after Scotch & Soda’s presentation at New York Fashion Week, as you can see it was a presentation was buzzing. Street-styles role in fashion weeks has grown rapidly over the past years, some believe that it is almost as important as the presentations – something that never would have been accepted in the industry years before. The current conversations in regards to bloggers and their role has caused some stir, however, I thinks good gets its attention since it has been a conversation behind the scene from the beginning of bloggers attended at the fashion weeks.

Yes, this isn’t a new topic. However, things are changing and due to the growth of influencers, that led to  some of the  editors from prominent magazines to speak up. Just a speculation from my behalf, however I think its good these opinions come to the surface so the bloggers are able to tell their version of the side. Because, the there are some similarities between bloggers and editors. Both are getting dressed by major design houses, why? Because we, the audience look at these people for inspiration which leads us to potentially buy the product. It’s simple marketing, however one should always take a look at themselves before they start pointing their fingers at others. Thats just irresponsible. However, editors aren’t getting dirt for prioritising the brands that advertise in the magazine. At the end of the day, this is a business. So why not see it for what it is instead of shaming people who are so driven to do what they love and find a different way of doing it?

That being said, this look would be my summer uniform – that is if summer wasn’t over. Haha! No but seriously, the skirt by Baum Und Pfertgarden is amazing and can be incorporated in so many ways. Due to the incredible New York heat I paired it with my all time favourite brand, Commes Des Garcon, same as my paper plastic bag. What I love about the brand is how she manages to always create things that are so timely yet the edge and simplicity is always there. And if the Le Spec sunglasses isn’t edgy, I don’t know what is – one of my all time favourites.

 

 

 

 

blogstats trackingpixel
3 Comments
 • Natali
  Svara
  oktober 5, 2016

  I think that all of these polemics about bloggers vs. editors, etc. are so silly! Just like every band, movie, books, etc. have their audience, I believe that there is space for all of us to coexist in the fashion world too. Everybody should be free to do and influence however and wherever they want as long as the main cause/ core of their actions is to do good and inspire.

  You’re looking fantastic as always and this skirt is such a work of art. :)

  https://lartoffashion.com/gourmet-moment-citrus-chicken/

  • oktober 9, 2016

   I agree with you, it’s so silly but since this has been a issue from the beginning I think its good it gets official so bloggers have a honest way to respond. It’s just silly, the business is changing and people need to accept it.

   Thank you dear, glad you like it. Have a lovely day.

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title