Eyes On: Mens Wear

sara-cue-new-york-fashion-week-camouflage-oversized-t-shirt-h&m-mens-wear-no-claim-sneakers-via-zalando-le-spec-sunglassessara-cue-new-york-fashion-week-camouflage-oversized-t-shirt-h&m-mens-wear-no-claim-sneakers-via-zalando-le-spec-sunglasses

sara-che-new-york-fashion-week-camouflage-oversized-t-shirt-h&m-mens-wear-no-claim-sneakers-via-zalando-le-spec-sunglassessara-cue-new-york-fashion-week-camouflage-oversized-t-shirt-h&m-mens-wear-no-claim-sneakers-via-zalando-le-spec-sunglassessara-che-new-york-fashion-week-camouflage-oversized-t-shirt-h&m-mens-wear-no-claim-sneakers-via-zalando-le-spec-sunglassesH&M Top, No Claim Sneakers via Zalando (here), Commes Des Garcon Bag, Le Spec Sunglasses

 

När till kommer till shopping så stannar jag inte endast vid damernas avdelning, jag tycker om att blanda in olika inslag och inbland hittar jag så mycket på herravdelningar, och även barn (haha!). Ett jätteenkelt tips är att köra en herr t-shirt som klänning, och när det  blir lite kallt (som nuuuu) så är det minst lika snyggt till jeans.

Nedan har jag plockat ut lite härliga plagg som jag är sugen på att klicka hem, i höst kommer jag bosätta mig i stora varma stickade tröjor och polos, och vintersemestern kommer bestå av enkla oversizade t-shirts.  Vad tycker ni om att blanda in herrplagg?

Nu blir det pressdag med Chrystelle och Tahira, häng med på Snapchat (@sara_che) och Insta-stories  för uppdateringar och galenskap.

 


 

When it comes down to shopping, I don’t just stop at the ladies department but I also like to see what the mens and kids department have to offer. For example, wearing this t-shirt as a dress is easy, or when it’s cold (like here in Stockholm brrr) pair it up with jeans.

Below are a few options that I’m about to click home, this fall I’m gonna live in a warm knitted polos and turtlenecks while the winter vacation will consists of oversized t-shirts like the one I wore in New York.

As for today, it’s press days here in Stockholm and I am off to meet up with Chrystelle and Tahira, make sure to tag along on Snapchat (@sara_che) and Insta-stories for updates and madness.

 

 

Shop My Edit

[show_shopthepost_widget id=”2016699″]

 

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title