Dark Circles Under The Eyes

sara-che-bobby-brown-corrector-dark-circles-under-the-eyes

 

Sedan tidig ålder har jag dragits med mörka ringar under ögonen, den genetiska varianten dessutom. Jag har provat alla möjliga produkter, det har gått så långt att jag tom försökt att lösa problemet med fillers under ögonen pga. djupa ringar under ögonen. Concelers ska vi inte ens gå in på, testat det mesta även på den fronten men nu har jag funnit en produkt som passar mig fint.

Bobby Brown’s Corrector är en heltäckande produkt som ljusar upp och neutraliserar dem mörka tonerna under ögat. Relativt brett utbud av färger, hela 16 st alternativ som är persika- och rosabaserade toner.

 


 

From a early age, I’ve been battling dark circles against dark circles under the eyes – the genetic version that it. I’ve tried all different products, it even went so far that I’ve even tried to solve the problem by injecting fillers under the eyes because my bags where everything but Chanel. As for con concelers, let’s just not go there, I’ve tried the most on that front as well but I’ve finally found a gem that works for me.

Bobby Brown Corrector gives you full coverage and lightens up the dark circles by neutralising the dark shades under the eyes. Pretty decent range of shades, 16 to more exact and they’re peach and pink based tones.

 

sara-che-bobby-brown-corrector-dark-circles-under-the-eyes

 

På huden har jag Erborian CC Cream, helt klart den bästa CC-krämen! Och på ögonbrynen Anastasia Beverly Hills. Läs mer om min makeup bas här.

 


 

Prior to applying Bobby Brown Corrector, I’ve applied Erborian CC Cream, without a doubt the best CC-cream. Also applied Anastasia Beverly Hills on the brows, read all about my base routine here.

 

sara-che-bobby-brown-corrector-dark-circles-under-the-eyes

 

Applicerat Bobby Brown Corrector endast under under vänstra ögat för att demonstrera skillnaden.

Applied Bobby Brown Corrector only under the left eye to demonstrate the difference.

 

sara-che-bobby-brown-corrector-dark-circles-under-the-eyes

 

Och här under båda ögonen.

 


 

And now applied it under both eyes.

 

sara-che-bobby-brown-corrector-dark-circles-under-the-eyes

 

Sedan är det bara att lägga foundation och resten av produkterna, enkelt och nålfri lösning. Till vardags använder jag inte concealer längre, knappt annars heller. Endast om man ser extra trött ut och ringarna är envisa. Eftersom förpackningen är så liten är det en perfekt räddare i nöden som passar i handväskan.

 


 

Afterward, I’ve applied the foundation and the rest of the products, easy and needle-free solution. On weekdays, I rarely use conceler – as a matter of fact I rarely use canceller on weekends. Only when looking very tiered and if the circles are being too persistent. Since the packings is so small, it’s a perfect friend when in need and it fits any handbag perfectly.

 

 

Read more and shop below:

[show_shopthepost_widget id=”2062147″]
 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title