#GuiltyNotGuilty

sara-che-gucci-guilty-perfumesara-che-gucci-guilty-perfumesara-che-gucci-guilty-perfume

BikBok Sweater (here), & Other Stories Rings (here), Gucci Guilty Perfume (here)

Gucci Guilty är inte det minsta lik några av mina andra parfymer, den faller långt ifrån kategorier av dofter som jag dras till i vanliga fall. När jag fick dofta på den för första gången så var det något lite paradoxalt med det, två motpoler som möttes i ett. Hade ingen aning om vad det var men när jag läste på mer om innehållet fick jag lära mig att parfymen är definierad av Fougère accord av Geranium som i förekommer vanligtvis i herrparfymer. Den här doften signalerar oberoende och självsäker kvinnlighet – en mångsidig femme fatale –  och Gucci fångar Guilty på flaska.

Jag bär helst denna under kvällstid, men passar minst lika bra under vardagarna om när jag ska in på ett speciellt möte. Måste medge att förpackningen är drömmig, rejäl och minmalistisk dröm. Den har en magnetisk top som gör att appliceringen blir enklare (är det bara bloggare som tänker på sånt här).

 

Doftfamilj – Orientalisk/Blommig
Toppnoter – Mandarin och rosépeppar
Mellannoter – Syrén, persika och geranium
Basnoter – Patchouli och ambra

 


 

Gucci Guilty isn’t anything like my other perfumes, it falls far away from the categories of scent that I usually fall for. First time I smelt it I experienced it being somewhat paradoxical that, two opposing forces met in one. Had no idea what it was but when I read more about content, I learned that the perfume is defined by Fougère accord of geranium which usually occurs in men’s fragrances. This scent signals independent and self-confident femininity – a versatile femme fatale – and Gucci Guilty prisoners bottled.

I like wearing this during the evening, but is at least as good during the week when I’m in a special meeting. Must admit that the packaging is drömmig, hearty and minmalistisk dream. It has a magnetic top that makes the application easier (only blogger who thinks of this stuff).

Fragrance family – Oriental/Floral
Top note – Mandarin och pink peppar
Middle  – Lilac, peach och geranium
Bas notes – Patchouli och amber

 

Shop more below:

[show_shopthepost_widget id=”2086416″]

blogstats trackingpixel
3 Comments
 • Natali
  Svara
  november 6, 2016

  It’s a great perfume! You are looking so cute on that last photo! :)

  http://lartoffashion.com

  • november 7, 2016

   It’s amazing! It really captures strength and femininity in a bottle! Thank you dear, you’re amazing. xx

   • Natali
    Svara
    november 7, 2016

    You’re welcome sweetie!

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title