Så marknadsför du ditt träningsföretag

Så marknadsför du ditt träningsföretag

Träning och hälsa är något som sysselsätter en hel industri. Väldigt många människor är intresserade av dessa ämnen eftersom de faktiskt både kan förändra och förlänga livet. Du som har ett träningsföretag har många möjligheter när det handlar om marknadsföring.

Med stort intresse kommer också många konkurrenter och det gäller att hitta smarta vägar att synas så mycket som möjligt. Ett framgångsrikt tillvägagångssätt är att satsa på hoodies med tryck samt tryck på andra träningskläder. På medtryck.com hittar du som företagare ett brett sortiment av t-shirtar, kepsar och jackor som du kan trycka upp med företagets logga.

Anordna event och mässor

Ett annat effektivt sätt för dig att synas på är att delta på mässor eller anordna egna träningsevent. Då kan du se till att du har tryckt upp träningskläder med logga som du både delar ut och själv har på dig. På mässan eller eventet kan du till exempel bjuda på ett träningspass, massage eller en föreläsning. Passa också på att marknadsföra mässan eller eventet i dina sociala kanaler för att på så sätt locka så många kunder som möjligt. Ju mer reklam du kan få desto bättre. All reklam behöver heller inte kosta skjortan. Med profilreklam och sociala medier kan du komma en bit på vägen. Har du ett större företag har du ofta mer pengar att satsa på att marknadsföra din verksamhet, något som du måste göra om du vill växa och få en god tillströmning av såväl nya som återkommande kunder.

dante