Peppa dig till träning med bra kläder

Peppa dig till träning med bra kläder

En stor del av att få till en bra träningsrutin är att motivationen finns. Det gör den ju inte alltid så då är det bra att ta till några knep för att göra träningen roligare och enklare.

En enkel sak du kan göra för att höja din träningsmotivation är att skaffa riktigt bra, sköna men också snygga träningskläder. Vissa träningskläder som flared träningstights från Aim’n kan på grund av den utsvängda smickrande benmodellen användas både som snyggare vardagskläder och på gymmet eller i löparspåret.

Om du tar på dig träningskläder redan på morgonen är det lättare att få inspiration till att träna hemma och du ställer in dig mentalt på att du är en hälsosam person när träningskläderna är på.

Öka komforten

Förutom att du blir peppad av att träningskläderna är snygga så kommer de också hjälpa dig när du tränar lite tuffare pass. Med byxor som andas istället för att klämma åt och vara för varma blir löpning eller gruppträning mycket bekvämare. Den smickrande utsvängda modellen kommer att få dig att känna dig snyggare och du kommer inte att känna att du vill gömma eventuellt mindre vältränade delar av kroppen under bylsiga kläder. Så gör en investering i dig själv och din hälsa i form av ett par snygga tights!

dante