Satsa på nyttig mat när du tränar

Satsa på nyttig mat när du tränar

Det är ingen nyhet att det handlar om både rätt kost och motion om du vill gå ner i vikt eller hålla vikten. För många kan det dock vara lättare sagt än gjort att hinna med både träning, matlagning, arbete och barn.

För att vardagspusslet ska gå ihop är det tillåtet att ta till smarta knep. Ett sådant lifehack är utan tvekan att beställa måltider från Linas Matkasse med jämna mellanrum. Du kan själv välja menyn och om du vill prenumerera eller inte. Fördelen med Linas Matkasse är att samtliga recept är hälsosamma och att alla råvaror är färska, lokala och säsongsbaserade.

Spara tid och energi

Genom att beställa färdiga matkassar med alla ingredienser som behövs får du mer tid över till din träning. Du slipper jäkta runt i affärer och komponera måltider. Hela familjen kan äta god, nyttig och hälsosam mat. Det är dessutom inte bara i Sverige som fenomenet med hemlevererade matkassar har blivit populärt. Den svenskinspirerade affärsidén har nämligen spridit sig hela vägen till andra sidan Atlanten. Trenden kallas för “Dinner Kit” i USA och har visat sig vara riktigt lönsam för stressade småbarnsföräldrar.

Få maten levererad till dörren

Även om gåtan med städningen efteråt och själva matlagningen inte är löst är det ändå en stor fördel att kunna beställa en valfri matkasse på nätet och få den levererad hem till dörren. När du själv är den som lagar maten har du dessutom full kontroll och vetskap om exakt vad du äter och vad det du äter verkligen innehåller. Missa inte heller det fantastiska erbjudandet på Linas Matkasse som ger dig hela 30 % rabatt på den första matkassen och 20 % rabatt på de två efterföljande matkassarna. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte, surfa in på linasmatkasse.se och titta själv.

dante